Мини рокля с дълъг ръкав

Можете ли да се похвалите с апетитен характер и липсват ли ви оригинални дрехи в гардероба? Изберете мини рокля с дълъг ръкав, която подчертава женските ви предимства – гърдите, задните части и бедрата. Екстравагантността е представена от бяла нежно прозрачна рокля с дълги ръкави и интересно деколте. Кремава мини рокля с ролка е идеална за работа.

За компания носете мини модел с дантелени дълги ръкави или сива трикотажна рокля с красиво деколте. Ще бъдете звездата на бала в черна рокля с прозрачни дълги ръкави и кръгло деколте с пайети. Розовото парче с един дълъг ръкав е гаранция за удовлетворение на младите пиленца. През лятото използвайте раираната рокля с болеро, а за среща – асиметричната светлорозова рокля с дълъг ръкав. Сексапилният мини модел в кралско синьо е хит, особено с дълбокото си деколте.

Зимна синя дамска рокля с качулка – идеална с високи ботуши и клини

Дами, случвало ли ви се е да погледнете боровинка и да си помислите: Бих ли искала да изглеждам толкова сочна и сочна като този малък плод посред зима? Е, имате късмет, защото зимните сини Дамски потници с качулка с качулка пристигнаха! Да, това е хапка, но също като този пай с боровинки. Тази рокля с качулка е модният еквивалент на топла прегръдка от полярна мечка – тя е успокояваща и едновременно с това невероятно стилна.

Цена към момента на прегледа: 34,39 лв

Неоново зелена лека и ефирна плажна рокля за бански

Когато става въпрос за бански костюми, популярен избор сред модерните жени е неоновозелената лека и ефирна плажна рокля. Тази жизнена част работи едновременно като стилно и функционално плажно облекло. Неоновозеленият цвят внушава ярката и жизнена атмосфера на плажа, а лекият и ефирен дизайн ще ви държи хладно под жаркото слънце. Освен това тя ще добави цветен щрих към снимките ви от плажа, правейки ги по-привлекателни и достойни за Instagram.

Цена към момента на прегледа: 64,99 лв

Плетена коледна мини рокля с дълги ръкави

Нищо не крещи “Готов съм за празнично настроение” така, както плетената коледна мини рокля – сякаш грозният коледен пуловер на баба ви е получил модерна, обгръщаща краката премяна. Това не е просто някоя обикновена празнична рокля, а не! Това бебе е украсено с очарователен коледен мотив и не един, а ДВА северни елена.

Цена към момента на прегледа: 111 лв

Къса лятна дънкова рокля с дълги ръкави

Лятото е зад ъгъла и е време да обновите гардероба си с най-новите летни модни тенденции. Ако търсите шикозно и удобно облекло, никога няма да сбъркате с къса лятна дънкова рокля с дълъг ръкав. Проектирана в по-свободна кройка, тази рокля е създадена за горещите летни дни. Материята е с високо съдържание на памук, което я прави дишаща и мека на допир.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Черно-бяла лятна туника плажна рокля за бански Astratex

Коротката туника Tenley е елегантна черно-бяла лятна плажна рокля туника от Astratex, известна марка в производството на бански костюми. Отличаваща се с атрактивен тропически дизайн, тази плажна рокля е просто божествена. Свободната кройка на роклята е умишлено проектирана така, че да е плавна и ефирна, което я прави идеален избор за горещите летни дни, прекарани на плажа.

Цена към момента на прегледа: 91,79 лв

Бежова дамска рокля с качулка и суитчър

Погледнете елегантно преплетеното въплъщение на комфорт и младежка непринуденост – бежовата дамска рокля с качулка! Това произведение на модното изкуство, познато като Pieces Chilli Sweatshirt Dress, ще ви обгърне в пашкул от мекота и уют, който не прилича на никой друг и който просто не може да бъде сравнен. Със свободна кройка и мека плетка, тя предлага комфорт, който може да се сравни само с топла прегръдка в студен ден. Това не е просто рокля, а любовна връзка с вашето тяло.

Цена към момента на прегледа: 64,99 лв

Рокля с вечен кариран десен, завършващ с волан

Те са чисто женски елемент. Те могат да добавят увереност. Дрехи, с които всяка жена е привлекателна за мъжете и се чувства по-добре. Предимството е, че благодарение на този практичен модел бързо създавате перфектното облекло. Рокля, която е подходяща за работа и компания. Ценна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 16,64 лв

Рокля в оранжево с паднали рамене, украсена с колан

Роклята с падащи рамене Eco Aware в оранжево привлича погледите от пръв поглед. Модерната рокля с колан е изработена от висококачествен памучен материал. Подходяща е както за официални, така и за ежедневни поводи.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Бежова флорална мини рокля със съблазнително деколте

Привличате ли се по изискани елементи, които същевременно са удобни? Предпочитате ли модели, които определено не са безвкусни? Искате ли да разширите гардероба си с шикозен модел, който никога не излиза от мода и ви кара да блестите и заслепявате всеки път?

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Памучна рокля с потник над коляното с кашмирен десен

Рокля, която всеки ще оцени? Кои определено не могат да липсват в гардероба ви? Все още нямате рокля с потник? Ако това е така, определено си струва да ги придобиете. Кой би могъл да устои!

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Къса бежова трикотажна рокля с дълги ръкави

Те ще ви пленят от пръв поглед, както и вие в тях! Те са едновременно елегантни и секси. Те са сигурен залог. Поне една плетена рокля не може да липсва в гардероба ви. Те ще ви накарат да се почувствате истински чувствени, удобни и привлекателни. Благодарение на материала и кройката те няма да излязат от мода. Те са подходящи както за официални, така и за неофициални случаи. Те са просто уникални и същевременно прости. И в това се крие очарованието на този модел.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Розова спортна рокля с качулка и подгъв от къдрици

Розовата качулка с волани е перфектната част от спортно-ежедневното ви облекло. Роклята е с дълги ръкави и завършва с накъдрен подгъв. Роклята с къса дължина предлага комфорт благодарение на свободната си кройка.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Плетена рокля с дълги ръкави и секси разрез отпред

Разширете гардероба си с този много елегантен и секси модел рокля. Впечатление от пръв поглед. Това ще увеличи съблазнителността. В същото време те са удобни за тялото. Може да се избере за много поводи. Те могат да се използват практически през цялата година.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Черна къса дамска стилна рокля с права и удобна кройка

Дамска черна рокля с колан в семпла, права, удобна и същевременно уникална кройка. Може да се носи самостоятелно или с колан. Роклята с дължина над коляното е изработена от удобна и лека материя.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Луксозна дамска рокля над коляното с флорален десен

Женската рокля Lanti Suk153 ще ви очарова от пръв поглед. Роклята е изработена в неподвластен на времето модел и е сигурен залог. Флоралната рокля с дължина над коляното и интегрирана талия с шнур е прекрасна част от гардероба ви. Изработена е от удобна и ефирна материя.

Цена към момента на прегледа: 110,39 лв

Елегантна рокля, изработена от приятен ефирен материал с волани

Има творби, които ще ви пленят от пръв поглед и вие ще бъдете в тях. Тази прекрасна рокля определено е една от тях. Ако харесвате непреходните модели, които ви карат да блестите на работното място и в обществото, тази рокля е за вас. Мини роклята е изработена от висококачествен, ефирен и удобен материал. Комфортът се повишава от удобната кройка. Късата дължина го прави едновременно секси.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Къса рокля във вид на батик с дълги ръкави и качулка

Спортната рокля с качулка 322-1 Numoco е със свободна кройка. Дължина на полата до коляното. Роклята е с дълги ръкави, завършващи с маншет.

Цена към момента на прегледа: 115 лв

Бежова рокля с открити рамене и детайли с леопардов принт

Искате ли да разширите гардероба си с атрактивна дреха? Избирате ли рокля, която привлича погледа от пръв поглед и определено не е безвкусна? Харесвате ли качествените и вечни модели? Тогава вярвайте, че тази рокля определено няма да ви разочарова в това отношение.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Дамска къса рокля Koucla в атрактивна оригинална кройка

Обличайте красива дамска рокля и никой няма да ви пропусне. Той красиво ще подчертае женствените ви извивки и ще придаде чувственост. Любимата ви рокля Koucla принадлежи на жените!

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Модерна дамска мини рокля с тюрлюгювеч и дълги ръкави

Роклята SINSAY в модерно и прилично синьо е стилна, непреходна и удобна. Благодарение на памучната матрица те са приятни за тялото. Те ще подчертаят сексапилния ви силует. Роклята е с деколте и дълги ръкави.

Цена към момента на прегледа: 19,90 лв

Трикотажна рокля на Calvin Klein с къса секси дължина и дълги ръкави

Рокля на Calvin Klein Jeans. Модел с права кройка, изработен от гладка, еластична материя. Роклята е с права кройка и дълги ръкави. Модел с висока яка – тюрлюгювеч.

Цена към момента на прегледа: 217 лв

Дамска лайфстайл рокля Russell Athletic PRINTED DRESS

Искате да разширите гардероба си с много удобен модел рокля? Предпочитате ли спортно-ежедневния стил? Търсите ли рокля за свободното време? Предпочитате ли качествени и непреходни елементи в гардероба си? Тогава не можете да пропуснете тази елегантна дреха. Дамската рокля с щампа Russell в удобна кройка е създадена, за да ви прави най-добрата компания.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Памучна едноцветна рокля в удобна и непреходна кройка

Дамската едноцветна рокля в спортна кройка 189-10 Numoco е модерна, неподвластна на времето, удобна. Това се постига благодарение на висококачествения памучен материал. Роклята е с кръгло деколте, 2 удобни странични джоба и шнур на талията.

Цена към момента на прегледа: 82 лв

Луксозна рокля в обтекаема кройка за официални и ежедневни тоалети

Красива и елегантна рокля 59-9 Numoco е великолепен модел, изработен от еластичен материал. Той е с модерни и удобни три четвърти ръкави. Тя е еластична и има ръбове отстрани, които визуално извайват фигурата.

Цена към момента на прегледа: 85 лв

1 2