Мини рокля за бала

Когато става въпрос за избор на рокля за бала, въображението на жената се развихря. Ако не се страхувате да покажете изящните си извивки и се гордеете със стройна фигура, отдайте предпочитание на мини роклята за бала. Корсетът с асиметричен дизайн в блестящо злато или сребро, допълнен от тясна пола на райета в комбинация с черно, все още е на преден план. Младите момичета със сигурност ще се насочат към корсета и набраната пола. Този стил на принцеса ще бъде оценен както от зрелостниците, така и от тийнейджърките. Заложете и на мини модели с отличителен колан, който ще усъвършенства целия тоалет.

Не забравяйте да потърсите мини рокля за бала с уникална горна част. Деколтетата могат да бъдат с различни форми и украшения. Не забравяйте модерните панделки, връзки, катарами, драпировки, бродерии, волани, блясък, дантела и сатен. Миниатюрните модели с по-дълъг гръб ще се харесат на екстравагантните дами. Не само черните модели за бала, но и червените, белите, розовите и тюркоазените нюанси са подходящи за компанията. Тенденциите при ресните определено са перлата, тъй като не им липсва оригиналност и свежест.

Къса червена официална дамска рокля за сватба

Искате идеалната рокля за сватбата на приятелката си? Разгледайте тази къса червена официална рокля с дантелено деколте, широки презрамки и пола с волани. Тази рокля е олицетворение на елегантност и стил и със сигурност ще накара всеки мъж и жена да застане зад вас на сватбата ви.

Цена към момента на прегледа: 143 лв

Евтини къси розови официални рокли за сватба

Най-новата колекция от евтини къси розови сватбени рокли Koucla е насочена предимно към по-младите момичета. Но дори и да сте по-възрастна и да не се страхувате да бъдете център на вниманието, със сигурност също ще ги харесате. Красивият дизайн и кройката на роклята със сигурност ще ви накарат да изглеждате бляскаво и да се чувствате уверени.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Дамска вечерна рокля без ръкави с дантела

Дамската официална рокля NUMOCO 321 е без ръкави. Горната част е от дантела, а закопчаването е с цип. Долната част се състои от пола с волани. Роклята е с V-образно деколте.

Цена към момента на прегледа: 82,44 лв

Бежова флорална мини рокля със съблазнително деколте

Привличате ли се по изискани елементи, които същевременно са удобни? Предпочитате ли модели, които определено не са безвкусни? Искате ли да разширите гардероба си с шикозен модел, който никога не излиза от мода и ви кара да блестите и заслепявате всеки път?

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Дамска елегантна модерна рокля NUMOCO SCARLETT

Роклята NUMOCO SCARLETT в забележителен розов цвят е модерна, елегантна и неподвластна на времето. Отпред има V-образно деколте. Тя е без ръкави и има декоративен колан на талията. Има закопчаване с цип на гърба.

Цена към момента на прегледа: 82,44 лв