Лятна разпродажба рокля

Лятото най-накрая е тук, а с него и прекрасното време, слънцето и почивките. Със сигурност не трябва да пропускате летните рокли, без които просто не можете в горещите дни. И тъй като ние, жените, не сме толкова скромни, което е добре, една, две или дори три не са достатъчни. Ако не искате да харчите твърде много, купете си лятна рокля на разпродажба. Можете да спестите много и дори да получите две рокли на цената на една.

Предлагаме красиви, свежи летни модели, с които ще блеснете на работа, в града и на почивка. А какво е актуално през този сезон? Отново има много. На първо място, леки и ефирни материали, флорални и геометрични мотиви, райета и точки. Накратко, въображението ви няма граници. Освен това роклите са изключително практични, прилични и, когато са скроени по мярка, перфектно ласкаят всяка фигура. Вдъхновете се.

Обвийте лятна червена рокля за отслабване големи размери

Дами, пригответе се за това лято с тази невероятна лятна червена рокля за отслабване! Тази рокля е създадена за жени с голям размер, които искат да изглеждат страхотно и по-слаби. Обвиващата кройка е ласкателна и удобна и ще подчертае всички правилни извивки. Кръстосаното деколте придава елегантност на роклята, а флоралният принт и ярките цветове просто крещят за лятно забавление!

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Евтини Черно лято жените коляното дължина рокля

Лятото изисква дрехи, които са не само стилни, но и удобни. А какво би могло да бъде по-съвършено от евтина черна лятна рокля до коляното за жени? Това е идеалното облекло за тези, които искат да останат шик и модерни, а не да похарчат цяло състояние за това. Роклята има кръгло деколте, което й придава нотка класа и изтънченост, а презрамките с миди дължина осигуряват удобство и възможност да покажете целунатите си от слънцето рамене.

Цена към момента на прегледа: 6,50 лв

Лилава дълга лятна плажна рокля с лека подплата

О, Боже мой, виждали ли сте бохо роклята на Сузи в лилаво? Абсолютно великолепна е! Тази дълга, леко подплатена лятна плажна рокля е идеална за ден на плажа или дори за романтична разходка по крайбрежната алея. Регулируемата дължина на презрамките улеснява персонализирането на кройката, а леката подплата гарантира, че ще се чувствате удобно по тялото. Това, което най-много ми харесва в тази рокля, е мрежестата материя, която ѝ придава мекота и женственост.

Цена към момента на прегледа: 120,50 лв

Бежова лятна рокля с дантела за жени в плюс размер

Дами, вслушайте се! Най-красивите летни рокли са тук и те викат по име. Тази бежова дамска лятна рокля с лак е идеалното допълнение към вашия гардероб. Те не само се предлагат в размери за жени плюс размер, но и могат да се похвалят със свежа и лека материя, изработена от смес от памук и лен. Предните презрамки с капси и детайли от връзки на възел придават на цялостния дизайн нотка на ДЪРЗЕНОСТ.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Дълга италианска плажна рокля от леко прозрачна зелена материя

Дългата италианска плажна рокля от леко полупрозрачна зелена материя е типичен модел за тези, които ценят не само комфорта, но и луксозния външен вид. Това майсторски изработено изделие въплъщава богатото наследство на традициите на италианския моден дизайн, предлагайки елегантна основа на гардероба, която е идеална както за ежедневни, така и за официални плажни пейзажи.

Цена към момента на прегледа: 39,99 лв

Черна кожена рокля с тънки презрамки

Дами и господа, вижте най-шикозната, странна и секси дреха, която може да украси гардероба ви – черната кожена рокля с тънки презрамки. Това не е неделната рокля на баба ви. Без волани, без дантела, само с чиста, неподправена наглост. Това миниатюрно чудо е създадено за жената, която влиза в стаята и кара всички да се питат “Коя е тази” още преди да си поръча първия коктейл. Тесните презрамки са тънки като търпението ви за хората, които не разбират от мода. Те по-скоро шепнат, отколкото крещят: “Да, изглеждам страхотно. Благодаря, че сте забелязали.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Къса романтична лятна рокля с подплата

Лятото е тук, а с него и сезонът на флоралните принтове! Ако търсите рокля, която да крещи “романтика” и в същото време да ви държи хладно, тази къса романтична лятна рокля е за вас. С фин флорален принт и едноцветен воал, тя е идеална за всеки повод на открито. Независимо дали ще присъствате на градинско парти, или ще се разхождате по плажа, тази рокля ще накара всички да се обърнат.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Черно-бяла лятна туника плажна рокля за бански Astratex

Коротката туника Tenley е елегантна черно-бяла лятна плажна рокля туника от Astratex, известна марка в производството на бански костюми. Отличаваща се с атрактивен тропически дизайн, тази плажна рокля е просто божествена. Свободната кройка на роклята е умишлено проектирана така, че да е плавна и ефирна, което я прави идеален избор за горещите летни дни, прекарани на плажа.

Цена към момента на прегледа: 91,79 лв

Черна дамска рокля Desigual с характерно цвете в горната част

Дръжте се за любителите на модата! Най-новото попълнение в страхотната колекция на Desigual е тук и е истинска бомба! Това е небрежна черна дамска рокля, която ще ви спре дъха. С какво се отличава тя? Забележителното цвете в горната част, разбира се! Тази рокля с красив десен е забележителна част, която въплъщава духа на пролетта в своя дизайн. Но почакайте, има и още!

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Лека лятна рокля Sinsay с декоративна връзка

Летната рокля Sinsay е предназначена за тези, които искат да изглеждат изискано и очарователно през горещите летни месеци. Изработена от леки материали, тази рокля е проектирана така, че да ви държи хладно дори в най-горещите дни. Мини дължината и флоралният десен придават на роклята елегантност и женственост, което я прави идеална за ежедневни излизания или дори за по-официални събития.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Лятна рокля за морето в червено с къдри

Лятото е тук и е време да отидете на плажа със стил! Ако търсите перфектната плажна рокля, не търсете повече от тази великолепна червена рокля с волани. Плътният цветен десен и разкроената кройка правят тази рокля модерна и елегантна едновременно, което я прави идеален избор за всеки ден на плажа или лятна вечер. Дължината на роклята е 94 см (за размер 36/38), тя е къса и сладка, ще покаже краката ви и ще ви държи хладно в летните горещини.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Дълга синя рокля риза Tommy Hilfiger

Удивително облекло, което улавя същността на комфорта и устойчивостта! Тази красива рокля е проектирана с шарка на райета в синьо и бяло, което ѝ придава елегантен и същевременно небрежен вид. Кройката на роклята е проектирана като рокля с риза, което я прави идеална за всеки повод, а дългата дължина придава блясък на роклята.

Цена към момента на прегледа: 300 лв

Дълга плажна рокля Lidia – летни рокли за морето

Lidia е красива ефирна лятна рокля за плажа. Тя е дълга плажна рокля със свободна кройка, така че е абсолютно удобна, но все пак изглежда елегантно. Изработена е от лека материя, така че няма да ви натежи в горещите слънчеви дни. Плажната рокля е с цялостна кашмирена шарка с цветя, за да ви придаде допълнителна доза стил. Независимо дали сте край басейна, на плажа или просто търсите лятна рокля за морския бряг междувременно, Lidia е перфектният избор.

Цена към момента на прегледа: 92,50 лв

Дамска лятна етно рокля Bonprix продажба

Дами, време е да добавите нотка етно шик към летния си гардероб с невероятната разпродажба на летни етно рокли за жени в Bonprix! А звездата на разпродажбата е красива рокля от трико с дължина до коляното и стилно V-образно деколте. Дизайнът без ръкави е идеален, за да се чувствате удобно през горещите летни дни. С нормална ширина на ханша, тази рокля е създадена да ласкае всеки тип тяло, а V-образното деколте добавя нотка елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Евтини сини без презрамки bandeau лятна рокля

Тази евтина синя лятна рокля без презрамки е подходяща за вашата мечтана лятна вечер. Изработена от мека и удобна оребрена плетка, тази мини рокля е перфектната комбинация от комфорт и стил. Мини дължината и прилепналата кройка ласкаят фигурата ви и показват извивките ви на всички правилни места.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Евтини къси розови официални рокли за сватба

Най-новата колекция от евтини къси розови сватбени рокли Koucla е насочена предимно към по-младите момичета. Но дори и да сте по-възрастна и да не се страхувате да бъдете център на вниманието, със сигурност също ще ги харесате. Красивият дизайн и кройката на роклята със сигурност ще ви накарат да изглеждате бляскаво и да се чувствате уверени.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Дамска спортна лятна рокля Desigual

Спортната лятна дамска рокля на Desigual е стилен и удобен избор за всяка модерна дама. Наличен в черен цвят с принтиран десен, моделът Lea е с правилна кройка и закопчаване с цип за лесно носене. Деколтето е кръгло, а презрамките осигуряват сигурно и удобно прилягане. Тази рокля е идеална за тези, които търсят къс, кокетен летен вариант, който лесно може да премине от дневно носене към спорт.

Цена към момента на прегледа: 115 лв

Евтини дълга розово увиващи се плажна рокля

Удобни, практични и достъпни плажни рокли, с които ще се откроявате на пясъка? С плавна материя и ласкава кройка на халат, тази рокля е идеална за всеки ден на плажа или на почивка. Яркият розов цвят ще ви накара да се чувствате уверени и женствени, а стилът кимоно-кафтан ще добави нотка бохо-шик към плажния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 42,49 лв

Рокля с вечен кариран десен, завършващ с волан

Те са чисто женски елемент. Те могат да добавят увереност. Дрехи, с които всяка жена е привлекателна за мъжете и се чувства по-добре. Предимството е, че благодарение на този практичен модел бързо създавате перфектното облекло. Рокля, която е подходяща за работа и компания. Ценна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 16,64 лв

Светлолилава рокля в романтична кройка с десен на точки

Най-малко един качествен модел рокля не бива да липсва в гардероба на никоя жена. Накратко, качество, което никога не излиза от мода. Тук ще намерите красиви модерни рокли, които са любов от пръв поглед. Те са безсмъртни, както благодарение на качествения материал, така и на кройката. Роклята с модерна и удобна миди дължина е задължителна.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Модерна рокля без ръкави над коляното с кройка на риза

Роклята без ръкави с дължина до коляното е подходяща практика за всеки повод. Тя е с цяла предна платка с копчета, яка на врата и колан. Те са изработени от удобен и висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 25 лв

Удобни и непреходни реколта памук къс ръкав рокля

Удобната памучна рокля Vintage в ярко жълто ще допринесе за свежия ви и младежки вид. Тя е с кръгло деколте, къси ръкави и надпис отпред. Те имат удобни джобове отстрани.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Розова спортна рокля с качулка и подгъв от къдрици

Розовата качулка с волани е перфектната част от спортно-ежедневното ви облекло. Роклята е с дълги ръкави и завършва с накъдрен подгъв. Роклята с къса дължина предлага комфорт благодарение на свободната си кройка.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Лятна дамска памучна рокля във вечен флотски стил

Синьо-бялата рокля на райета IV е модерна, непреходна и удобна. Лесно се слага върху главата. Тя е с къси ръкави и два предни джоба. Има талия с интегриран шнур за пристягане.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

1 2 3