Лятна мини рокля

С настъпването на топлото време е време да пазарувате секси летни мини рокли. Как иначе бихте искали да очаровате любимата си? Модерната мини рокля ще накара дори и най-упорития шеф да се почувства по-добре. Черните и по-цветните модели с асиметрични мотиви са подходящи за работа, но не и с прекалено разкриване на раменете и гърба. На плажа е точно обратното. Заложете на открити гърбове, високи летни мини рокли със или без тънки презрамки. Моделите без ръкави с цветни геометрични форми са хит и привличат вниманието към вашия вкус.

Супер хит, плисираните рокли в романтични цветове ще привлекат вниманието на противоположния пол. Младите момичета залагат на мини рокли с прилепнала долна част и свободна горна. Разбира се, раменете са открити и не трябва да липсват ресни, брокат, мъниста, апликации и мъниста. Сто процента очаровани и спортни модели, защото ги използвате в спорта и свободното време. Гореща тенденция са секси продуктите с предно закопчаване. Лятото е доминирано от романтични цветове – розово, тюркоазено, бяло, жълто и оранжево.

Обикновена черна къса официална рокля Gate с балонни ръкави

Искате ли семпла и универсална официална рокля? Насочете вниманието си към тази къса черна бална рокля с балонени ръкави! Тази рокля е перфектната комбинация от стил и комфорт. Тя е изработена от висококачествена материя и има удобна кройка тип “боло”.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Синя мини рокля със спагети и водопад на деколтето

Синята мини рокля с презрамки за спагети и деколте с водопад е зашеметяваща дреха, която със сигурност ще ви впечатли. Тази рокля е изработена от гладка и леко прилепнала материя, което я прави не само удобна, но и ласкаеща фигурата. Дължината на мини роклята добавя нотка на закачливост, което я прави идеална за вечер в града или за изискана вечеря.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Къса лятна дънкова рокля с дълги ръкави

Лятото е зад ъгъла и е време да обновите гардероба си с най-новите летни модни тенденции. Ако търсите шикозно и удобно облекло, никога няма да сбъркате с къса лятна дънкова рокля с дълъг ръкав. Проектирана в по-свободна кройка, тази рокля е създадена за горещите летни дни. Материята е с високо съдържание на памук, което я прави дишаща и мека на допир.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Черна кожена рокля с тънки презрамки

Дами и господа, вижте най-шикозната, странна и секси дреха, която може да украси гардероба ви – черната кожена рокля с тънки презрамки. Това не е неделната рокля на баба ви. Без волани, без дантела, само с чиста, неподправена наглост. Това миниатюрно чудо е създадено за жената, която влиза в стаята и кара всички да се питат “Коя е тази” още преди да си поръча първия коктейл. Тесните презрамки са тънки като търпението ви за хората, които не разбират от мода. Те по-скоро шепнат, отколкото крещят: “Да, изглеждам страхотно. Благодаря, че сте забелязали.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Черна лятна спортна рокля Calvin Klein с открит гръб

Черната лятна спортна рокля с открит гръб на Calvin Klein е зашеметяваща дреха, създадена за знойния летен сезон. Роклята се предлага в черен цвят, който е класически и вечен нюанс. Кройката на роклята е без ръкави, което я прави идеална за горещите летни дни. Най-забележителната черта на роклята е откритият гръб, който придава на роклята нотка на изтънченост и лятна закачливост.

Цена към момента на прегледа: 205 лв

Черна дамска рокля Desigual с характерно цвете в горната част

Дръжте се за любителите на модата! Най-новото попълнение в страхотната колекция на Desigual е тук и е истинска бомба! Това е небрежна черна дамска рокля, която ще ви спре дъха. С какво се отличава тя? Забележителното цвете в горната част, разбира се! Тази рокля с красив десен е забележителна част, която въплъщава духа на пролетта в своя дизайн. Но почакайте, има и още!

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Лека лятна рокля Sinsay с декоративна връзка

Летната рокля Sinsay е предназначена за тези, които искат да изглеждат изискано и очарователно през горещите летни месеци. Изработена от леки материали, тази рокля е проектирана така, че да ви държи хладно дори в най-горещите дни. Мини дължината и флоралният десен придават на роклята елегантност и женственост, което я прави идеална за ежедневни излизания или дори за по-официални събития.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Неповторима дамска мини рокля в цвят бордо от изкуствена кожа

Дами, съберете се! Хвърлете поглед върху неповторимите дамски мини рокли в бордо от изкуствена кожа, които са тук, за да променят гардероба ви и (нека бъдем честни) целия ви живот. Повярвайте ми, когато казвам, че когато облечете тази красива дамска рокля, ще бъдете олицетворение на думата “unmissable” – забравете за сливането с фона, вие ще бъдете невероятният централен елемент, за който всички ще говорят.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Неоново зелена къса спортна рокля за жени на Tommy Hilfiger

Изпитайте истински комфорт и стил с неоново зелената къса спортна рокля на Tommy Hilfiger. Това изделие е с ярък светлозелен цвят и е създадено, за да направи незабавно впечатление. Уникалният нюанс е едновременно привличащ погледа и универсален, което го прави перфектен избор за различни поводи. Роклята е с права кройка, която предлага свободно прилягане, идеално за тези, които искат да съчетаят модата с комфорта.

Цена към момента на прегледа: 293 лв

Евтини сини без презрамки bandeau лятна рокля

Тази евтина синя лятна рокля без презрамки е подходяща за вашата мечтана лятна вечер. Изработена от мека и удобна оребрена плетка, тази мини рокля е перфектната комбинация от комфорт и стил. Мини дължината и прилепналата кройка ласкаят фигурата ви и показват извивките ви на всички правилни места.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Бяла мрежеста плажна туника изрязана плажна роба

Плажната туника Anabel е просто великолепна. С кройка от бяла мрежа и перфорирана дантелена материя, тя е ефирна и удобна за носене, като позволява на въздуха да се движи, докато ви обгръща. Плажната туника е проектирана като роба кимоно, за да ви обгръща удобно, и е създадена за ден на слънце. Връзката с панделка на талията придава стил и гарантира перфектно прилягане за всички типове тяло. Бялата мрежеста плажна туника, скроена като плажен халат, е универсална дреха, която може да се носи върху бански костюм.

Цена към момента на прегледа: 100,99 лв

Евтини къси розови официални рокли за сватба

Най-новата колекция от евтини къси розови сватбени рокли Koucla е насочена предимно към по-младите момичета. Но дори и да сте по-възрастна и да не се страхувате да бъдете център на вниманието, със сигурност също ще ги харесате. Красивият дизайн и кройката на роклята със сигурност ще ви накарат да изглеждате бляскаво и да се чувствате уверени.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Дамска спортна лятна рокля Desigual

Спортната лятна дамска рокля на Desigual е стилен и удобен избор за всяка модерна дама. Наличен в черен цвят с принтиран десен, моделът Lea е с правилна кройка и закопчаване с цип за лесно носене. Деколтето е кръгло, а презрамките осигуряват сигурно и удобно прилягане. Тази рокля е идеална за тези, които търсят къс, кокетен летен вариант, който лесно може да премине от дневно носене към спорт.

Цена към момента на прегледа: 115 лв

Лятна рокля в модерна кройка от висококачествен материал

Когато избирате рокля за лятото, е необходимо да вземете предвид не само самата кройка, но и материала. Особено в горещите дни правилният избор е повече от ценен. Вземете си страхотна дреха с вечна кройка, която буквално се отличава с качеството на материала.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Плажна рокля с атрактивен модел и връзки отстрани

Искате ли да отидете на почивка, и то не само на море, в луксозен тоалет? Как да се наслаждавате на горещите дни удобно и със стил? Искате ли да блеснете на лятно парти с уникален модел? Харесвате ли привлекателни и удобни дрехи? Тогава заложете на този модел.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Рокля в оранжево с паднали рамене, украсена с колан

Роклята с падащи рамене Eco Aware в оранжево привлича погледите от пръв поглед. Модерната рокля с колан е изработена от висококачествен памучен материал. Подходяща е както за официални, така и за ежедневни поводи.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Модерна мини рокля от деним с намалена талия и 3/4 ръкави

Трябва ви само този модел рокля. Рокля, която не може да липсва в гардероба ви. Той ще привлече вниманието на момичетата и жените, които са панталонен тип и не харесват дантелени и пухкави модели. Тази рокля е просто задължителна.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Луксозна рокля For Love & Lemons с уникален дизайн

Рокля от колекцията For Love & Lemons. Прилепнал модел, изработен от шарена материя. Луксозната рокля с уникален дизайн е с къси ръкави, завършващи с еластичен подгъв. Роклята се закопчава на гърба с удобен цип.

Цена към момента на прегледа: 731 лв

Къса лятна рокля от вискоза с презрамки и връзка на талията

Присъства ли ви рокля за лятото? Избор на подходящи дрехи за почивка? Харесвате ли непреходни елементи? Предпочитате ли качествени елементи в гардероба си? Тогава зарадвайте себе си и портфейла си, като се сдобиете с тази рокля. Мини роклята с връзка на талията е изработена от приятен, висококачествен, лек и ефирен материал. Ще разцъфнете в тази рокля. Буквално и буквално.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Дамска рокля без ръкави в един цвят с колан и цип

Искате ли да обогатите гардероба си с интересен елемент? Искате ли рокля с атрактивна кройка? Предпочитате ли модерни, непреходни и определено не скучни модели? Разчитате ли на изпитаните черни продукти? Тогава тази елегантна рокля ви очаква.

Цена към момента на прегледа: 193 лв

Удобни и непреходни реколта памук къс ръкав рокля

Удобната памучна рокля Vintage в ярко жълто ще допринесе за свежия ви и младежки вид. Тя е с кръгло деколте, къси ръкави и надпис отпред. Те имат удобни джобове отстрани.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Къса дамска рокля в ефектна кройка и цвят

Тази дамска рокля с V-образно деколте и къси ръкави с волани впечатлява с цвета и кройката си. Роклята е изработена от ефирна, приятна и висококачествена материя.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Лятна дамска памучна рокля във вечен флотски стил

Синьо-бялата рокля на райета IV е модерна, непреходна и удобна. Лесно се слага върху главата. Тя е с къси ръкави и два предни джоба. Има талия с интегриран шнур за пристягане.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Лятна рокля с флорален принт и дантела на гърба

Как да се насладите на лятото още по-добре? Просто. Закупувайки тази красива рокля, която ще ви зарадва както с дизайн, така и с цена. Време е да се зарадвате и да направите не един летен сезон по-приятен. Дамската рокля с флорален десен на Trendyol е с модерна и непреходна кройка. Той е изработен от удобен, висококачествен и ефирен материал. Благодарение на това той е лесен за носене и осигурява комфорт дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 22,39 лв

1 2