Летни рокли за морето

Всички обичаме лятото и ще се съгласите с нас, че летните дрехи дават най-голямо поле за изява на въображението ни. Понякога е толкова горещо, че предпочитаме изобщо да не се обличаме. Но не можем. Въпреки това, такава летяща лятна рокля ще бъде точно това нещо. А ако тази година отивате на почивка на море, то летните плажни рокли са буквално задължителни. За щастие имате богат избор. Освен това има толкова много различни видове и кройки, че наистина всяка жена може да намери нещо за себе си, независимо от типа тяло или възрастта. Моделите и веселите, дръзки цветове са хит това лято. Не се страхувайте от него. Тази година цветът е грахово зелено, което е наистина най-подходящият цвят. Но можете да заложите и на жълто, оранжево или тюркоазено. Всички тези нюанси се съчетават идеално с морето.

Роклите край морето са задължителни. Те обаче няма да пречат и на бохемските води и езера. В страната има и тропически дни, когато ефирните и удобни рокли са най-добрият избор дори за пътуване до града. Така че продължете. Изберете поне един, който ви допада най-много.

Обвийте лятна червена рокля за отслабване големи размери

Дами, пригответе се за това лято с тази невероятна лятна червена рокля за отслабване! Тази рокля е създадена за жени с голям размер, които искат да изглеждат страхотно и по-слаби. Обвиващата кройка е ласкателна и удобна и ще подчертае всички правилни извивки. Кръстосаното деколте придава елегантност на роклята, а флоралният принт и ярките цветове просто крещят за лятно забавление!

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Евтини флорални жени лятото макси рокля за плюс размер

Погледнете, любители на модата! Идеалната лятна рокля е тук. Тази евтина флорална дамска лятна макси рокля е задължителна за жените с размер плюс, които искат да се чувстват уверени и стилни. Зашеметяващата цветова комбинация от бежово и кафяво ще добави специален щрих към всеки тоалет, а семплата кройка ще подчертае извивките на правилните места. Тази рокля е създадена специално за жени с размер plus и им приляга като ръкавица.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Евтини Черно лято жените коляното дължина рокля

Лятото изисква дрехи, които са не само стилни, но и удобни. А какво би могло да бъде по-съвършено от евтина черна лятна рокля до коляното за жени? Това е идеалното облекло за тези, които искат да останат шик и модерни, а не да похарчат цяло състояние за това. Роклята има кръгло деколте, което й придава нотка класа и изтънченост, а презрамките с миди дължина осигуряват удобство и възможност да покажете целунатите си от слънцето рамене.

Цена към момента на прегледа: 6,50 лв

Свободна лятна червена рокля за плюс размер с флорален принт

Тази свободна лятна рокля е идеална не само за жени с голям размер. Тя е изработена от лека воалена материя с очарователен флорален принт, който придава нотка женственост. V-образното деколте е със закопчаване с копчета, а полата е с удължена дължина. Те са с деликатна блестяща нишка, която придава блясък.

Цена към момента на прегледа: 91 лв

Неоново зелена лека и ефирна плажна рокля за бански

Когато става въпрос за бански костюми, популярен избор сред модерните жени е неоновозелената лека и ефирна плажна рокля. Тази жизнена част работи едновременно като стилно и функционално плажно облекло. Неоновозеленият цвят внушава ярката и жизнена атмосфера на плажа, а лекият и ефирен дизайн ще ви държи хладно под жаркото слънце. Освен това тя ще добави цветен щрих към снимките ви от плажа, правейки ги по-привлекателни и достойни за Instagram.

Цена към момента на прегледа: 64,99 лв

Лилава дълга лятна плажна рокля с лека подплата

О, Боже мой, виждали ли сте бохо роклята на Сузи в лилаво? Абсолютно великолепна е! Тази дълга, леко подплатена лятна плажна рокля е идеална за ден на плажа или дори за романтична разходка по крайбрежната алея. Регулируемата дължина на презрамките улеснява персонализирането на кройката, а леката подплата гарантира, че ще се чувствате удобно по тялото. Това, което най-много ми харесва в тази рокля, е мрежестата материя, която ѝ придава мекота и женственост.

Цена към момента на прегледа: 120,50 лв

Секси оранжева дълга плажна рокля

Ооо ла ла, нека поговорим за секси оранжевата дълга плажна рокля, известна още като плажната рокля Лулу. Тази лека красавица е идеална за разходка по брега или за отпиване на напитки край водата вечер. Роклята е изработена с еластична талия, която обгръща всички ваши извивки на правилните места.

Цена към момента на прегледа: 39,99 лв

Удобна памучна рокля на райета плюс размер с шнур на талията

Представете си това: мека, удобна памучна рокля на райета, създадена специално за жени с размер плюс. Сарториално чудо, което възхвалява извивките ви, а не ги прикрива. Шедьовър, който излъчва спокойна увереност и смел стил. Представете си усещането на 100% чист памук върху кожата ви, хладен, дишащ и мек. Той е като ефирна ласка от самата природа, която ви обгръща в облак от комфорт. Това е роклята, която ще ви накара да забравите за всяка друга дреха в гардероба си, просто защото нищо друго не може да се сравни с несравнимия ѝ уют.

Цена към момента на прегледа: 50,99 лв

Дълга свободна лятна рокля големи размери с флорален принт

Искате прекрасна лятна рокля, която да оформя извивките ви? Разгледайте тази невероятна дълга свободна рокля за жени плюс размер с красив флорален принт. Тази рокля е изработена от двоен воал и осигурява точното количество покритие, без да е прекалено тежка или гореща.

Цена към момента на прегледа: 113 лв

Дълга бяла романтична лятна макси рокля

Открийте красотата на този сезон в зашеметяваща дълга бяла романтична лятна рокля, създадена специално за размер плюс. Романтичната дълга рокля е с регулируемо деколте, вкусно украсено с широки еластични волани и деликатно макраме, което осигурява не само комфорт, но и нотка елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 121 лв

Дълга италианска плажна рокля от леко прозрачна зелена материя

Дългата италианска плажна рокля от леко полупрозрачна зелена материя е типичен модел за тези, които ценят не само комфорта, но и луксозния външен вид. Това майсторски изработено изделие въплъщава богатото наследство на традициите на италианския моден дизайн, предлагайки елегантна основа на гардероба, която е идеална както за ежедневни, така и за официални плажни пейзажи.

Цена към момента на прегледа: 39,99 лв

Къса лятна дънкова рокля с дълги ръкави

Лятото е зад ъгъла и е време да обновите гардероба си с най-новите летни модни тенденции. Ако търсите шикозно и удобно облекло, никога няма да сбъркате с къса лятна дънкова рокля с дълъг ръкав. Проектирана в по-свободна кройка, тази рокля е създадена за горещите летни дни. Материята е с високо съдържание на памук, което я прави дишаща и мека на допир.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Черна лятна спортна рокля Calvin Klein с открит гръб

Черната лятна спортна рокля с открит гръб на Calvin Klein е зашеметяваща дреха, създадена за знойния летен сезон. Роклята се предлага в черен цвят, който е класически и вечен нюанс. Кройката на роклята е без ръкави, което я прави идеална за горещите летни дни. Най-забележителната черта на роклята е откритият гръб, който придава на роклята нотка на изтънченост и лятна закачливост.

Цена към момента на прегледа: 205 лв

Черно-бяла лятна туника плажна рокля за бански Astratex

Коротката туника Tenley е елегантна черно-бяла лятна плажна рокля туника от Astratex, известна марка в производството на бански костюми. Отличаваща се с атрактивен тропически дизайн, тази плажна рокля е просто божествена. Свободната кройка на роклята е умишлено проектирана така, че да е плавна и ефирна, което я прави идеален избор за горещите летни дни, прекарани на плажа.

Цена към момента на прегледа: 91,79 лв

Черна дамска рокля Desigual с характерно цвете в горната част

Дръжте се за любителите на модата! Най-новото попълнение в страхотната колекция на Desigual е тук и е истинска бомба! Това е небрежна черна дамска рокля, която ще ви спре дъха. С какво се отличава тя? Забележителното цвете в горната част, разбира се! Тази рокля с красив десен е забележителна част, която въплъщава духа на пролетта в своя дизайн. Но почакайте, има и още!

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Дълга лека плажна рокля големи размери

Уморени ли сте да търсите перфектната плажна рокля, която не само да подхожда на фигурата ви плюс размер, но и да е елегантна и оригинална? Тогава не търсете повече, защото тази дълга лека плажна рокля от bpc selection е тук, за да ви впечатли! Със своята прозрачна и забележително шарена материя тя е страхотна за носене върху бански костюм – независимо дали е от една или две части.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Плажна рокля бяла риза и блестяща бродерия

Плажната рокля Romina е олицетворение на елегантност и комфорт, перфектната комбинация за горещите летни дни. Роклята е проектирана като плажна рокля с бяла риза – абсолютна класика, на която е придаден модерен привкус благодарение на блестящата бродерия. Сложният модел на бродерията е украсен с блестяща нишка, която придава блясък на иначе семплия дизайн.

Цена към момента на прегледа: 212 лв

Лека лятна рокля Sinsay с декоративна връзка

Летната рокля Sinsay е предназначена за тези, които искат да изглеждат изискано и очарователно през горещите летни месеци. Изработена от леки материали, тази рокля е проектирана така, че да ви държи хладно дори в най-горещите дни. Мини дължината и флоралният десен придават на роклята елегантност и женственост, което я прави идеална за ежедневни излизания или дори за по-официални събития.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Лятна рокля за морето в червено с къдри

Лятото е тук и е време да отидете на плажа със стил! Ако търсите перфектната плажна рокля, не търсете повече от тази великолепна червена рокля с волани. Плътният цветен десен и разкроената кройка правят тази рокля модерна и елегантна едновременно, което я прави идеален избор за всеки ден на плажа или лятна вечер. Дължината на роклята е 94 см (за размер 36/38), тя е къса и сладка, ще покаже краката ви и ще ви държи хладно в летните горещини.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Черна лятна рокля с волани и три четвърти ръкави големи размери

Насладете се на летния сезон и направете впечатление с тази елегантна черна лятна рокля, създадена специално за жени с размер плюс. Тези зашеметяващи къси плажни рокли ще подчертаят деликатно загорялата ви кожа и ще ви придадат елегантен, но безгрижен вид. Роклята е изработена от лек памук, който не само ще ви осигури комфорт под слънцето, но и ще придаде на роклята леко разкроена кройка, която ще допълни красиво всяка фигура. Благодарение на разкроената кройка роклята ще се развява свободно и ще добави нотка блясък и чар към цялостната ви визия.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Дълга синя рокля риза Tommy Hilfiger

Удивително облекло, което улавя същността на комфорта и устойчивостта! Тази красива рокля е проектирана с шарка на райета в синьо и бяло, което ѝ придава елегантен и същевременно небрежен вид. Кройката на роклята е проектирана като рокля с риза, което я прави идеална за всеки повод, а дългата дължина придава блясък на роклята.

Цена към момента на прегледа: 300 лв

Неповторима дамска мини рокля в цвят бордо от изкуствена кожа

Дами, съберете се! Хвърлете поглед върху неповторимите дамски мини рокли в бордо от изкуствена кожа, които са тук, за да променят гардероба ви и (нека бъдем честни) целия ви живот. Повярвайте ми, когато казвам, че когато облечете тази красива дамска рокля, ще бъдете олицетворение на думата “unmissable” – забравете за сливането с фона, вие ще бъдете невероятният централен елемент, за който всички ще говорят.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Неоново зелена къса спортна рокля за жени на Tommy Hilfiger

Изпитайте истински комфорт и стил с неоново зелената къса спортна рокля на Tommy Hilfiger. Това изделие е с ярък светлозелен цвят и е създадено, за да направи незабавно впечатление. Уникалният нюанс е едновременно привличащ погледа и универсален, което го прави перфектен избор за различни поводи. Роклята е с права кройка, която предлага свободно прилягане, идеално за тези, които искат да съчетаят модата с комфорта.

Цена към момента на прегледа: 293 лв

Дълга плажна рокля Lidia – летни рокли за морето

Lidia е красива ефирна лятна рокля за плажа. Тя е дълга плажна рокля със свободна кройка, така че е абсолютно удобна, но все пак изглежда елегантно. Изработена е от лека материя, така че няма да ви натежи в горещите слънчеви дни. Плажната рокля е с цялостна кашмирена шарка с цветя, за да ви придаде допълнителна доза стил. Независимо дали сте край басейна, на плажа или просто търсите лятна рокля за морския бряг междувременно, Lidia е перфектният избор.

Цена към момента на прегледа: 92,50 лв

1 2 3 4