Италианска лятна рокля

Италианските летни рокли са идеални за изискани жени с изтънчен вкус. Вдъхновете се от моделите, създадени в страната, откъдето идват най-новите тенденции! Само си представете как ще заблестите в розови романтични къдрички, тюркоазени рокли с къдрички и по-широки презрамки или мини рокли, които разкриват перфектни женствени крака! Не трябва да забравяме флоралните мотиви, тези на точки и райета, защото те никога не остаряват. Италианските летни рокли ще подхождат както на млади момичета, така и на зрели жени.

Насладете се на комфорта на италианска лятна рокля с волани и дантела с пола над коляното. Дамите, които се страхуват от по-къси модели, ще харесат дългите до земята модели, изкусно проектирани с дълъг разрез. Ефирните рокли с флорални мотиви и връзки на врата са в центъра на вниманието. Романтиката буквално се излъчва от тях! Италианските модни тенденции са идеални за жени с по-голям бюст и тийнейджъри. Продуктите от шифон ще ви накарат да изглеждате като принцеса. На плажа, в града, на работа и на разходка, навсякъде ще привличате любопитните погледи на мъжете.

Лека лятна рокля за плюс размер

Уморени ли сте да се давите в летните горещини, докато се опитвате да изглеждате модерно? Леката лятна рокля плюс размер в стил риза предлага решението! Тази рокля е перфектната комбинация от комфорт и стил, което я прави съществена част от всеки летен гардероб. Яката на ризата и разкрояването отпред добавят нотка елегантност, докато падналите рамене и късите ръкави с прегъната яка ви държат хладно и спокойно.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Неоново зелена лека и ефирна плажна рокля за бански

Когато става въпрос за бански костюми, популярен избор сред модерните жени е неоновозелената лека и ефирна плажна рокля. Тази жизнена част работи едновременно като стилно и функционално плажно облекло. Неоновозеленият цвят внушава ярката и жизнена атмосфера на плажа, а лекият и ефирен дизайн ще ви държи хладно под жаркото слънце. Освен това тя ще добави цветен щрих към снимките ви от плажа, правейки ги по-привлекателни и достойни за Instagram.

Цена към момента на прегледа: 64,99 лв

Лилава дълга лятна плажна рокля с лека подплата

О, Боже мой, виждали ли сте бохо роклята на Сузи в лилаво? Абсолютно великолепна е! Тази дълга, леко подплатена лятна плажна рокля е идеална за ден на плажа или дори за романтична разходка по крайбрежната алея. Регулируемата дължина на презрамките улеснява персонализирането на кройката, а леката подплата гарантира, че ще се чувствате удобно по тялото. Това, което най-много ми харесва в тази рокля, е мрежестата материя, която ѝ придава мекота и женственост.

Цена към момента на прегледа: 120,50 лв

Дълга италианска плажна рокля от леко прозрачна зелена материя

Дългата италианска плажна рокля от леко полупрозрачна зелена материя е типичен модел за тези, които ценят не само комфорта, но и луксозния външен вид. Това майсторски изработено изделие въплъщава богатото наследство на традициите на италианския моден дизайн, предлагайки елегантна основа на гардероба, която е идеална както за ежедневни, така и за официални плажни пейзажи.

Цена към момента на прегледа: 39,99 лв

Плажна рокля бяла риза и блестяща бродерия

Плажната рокля Romina е олицетворение на елегантност и комфорт, перфектната комбинация за горещите летни дни. Роклята е проектирана като плажна рокля с бяла риза – абсолютна класика, на която е придаден модерен привкус благодарение на блестящата бродерия. Сложният модел на бродерията е украсен с блестяща нишка, която придава блясък на иначе семплия дизайн.

Цена към момента на прегледа: 212 лв

Дълга плажна рокля Lidia – летни рокли за морето

Lidia е красива ефирна лятна рокля за плажа. Тя е дълга плажна рокля със свободна кройка, така че е абсолютно удобна, но все пак изглежда елегантно. Изработена е от лека материя, така че няма да ви натежи в горещите слънчеви дни. Плажната рокля е с цялостна кашмирена шарка с цветя, за да ви придаде допълнителна доза стил. Независимо дали сте край басейна, на плажа или просто търсите лятна рокля за морския бряг междувременно, Lidia е перфектният избор.

Цена към момента на прегледа: 92,50 лв

Бяла мрежеста плажна туника изрязана плажна роба

Плажната туника Anabel е просто великолепна. С кройка от бяла мрежа и перфорирана дантелена материя, тя е ефирна и удобна за носене, като позволява на въздуха да се движи, докато ви обгръща. Плажната туника е проектирана като роба кимоно, за да ви обгръща удобно, и е създадена за ден на слънце. Връзката с панделка на талията придава стил и гарантира перфектно прилягане за всички типове тяло. Бялата мрежеста плажна туника, скроена като плажен халат, е универсална дреха, която може да се носи върху бански костюм.

Цена към момента на прегледа: 100,99 лв

Евтини дълга розово увиващи се плажна рокля

Удобни, практични и достъпни плажни рокли, с които ще се откроявате на пясъка? С плавна материя и ласкава кройка на халат, тази рокля е идеална за всеки ден на плажа или на почивка. Яркият розов цвят ще ви накара да се чувствате уверени и женствени, а стилът кимоно-кафтан ще добави нотка бохо-шик към плажния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 42,49 лв

Тъмнозелена рокля в асиметрична обтекаема кройка

Наблюдавате ли качествени продукти? Предпочитате ли качеството пред количеството в гардероба си? Харесвате ли модели, които се отличават със своето качество и благодарение на това са практически безсмъртни? Не сте ли толкова богати, че да си купувате евтини дрехи? Поне една качествена рокля е задължителна част от женския гардероб. Тук в оригинална и ефектна кройка.

Цена към момента на прегледа: 152 лв