Дълги абитуриентски рокли

Отивате на бала и нямате подходящ тоалет? Тогава ще се радваме да ви посъветваме. Дългите дамски рокли са най-подходящи за абитуриентските балове, които изглеждат изключително елегантно и с вкус. За това събитие не е подходящо мини. Роклите могат да бъдат с дължина до глезена или по-къси. Внимавайте да не ги настъпите. Дългите плавни рокли, които ви карат да изглеждате като богиня, са голям хит. В тези рокли простотата е красота. Не е необходимо да избирате крещящ модел, а да се придържате към умереността.

Всяка жена иска да блесне на бала. Но не винаги е задължително да е на всяка цена. Обмислете добре какъв всъщност ще бъде поводът. Важна ли е тази топка? Или е нещо по-малко? Изберете роклята си по подходящ начин. Ако обаче изберете семпла плажна рокля, можете да я носите и на други събития. А през лятото ще го оцените най-много.

Тъмнозелена дълга бална рокля с едно рамо

В приглушеното, хипнотизиращо сияние на полилеите се появява тъмнозелено видение. Загадъчна и пленителна дама в дълга бална рокля с едно рамо. Цветът, наситено зелен, толкова дълбок, че сякаш поглъща околната светлина, допринася за мистериозното ѝ обаяние. Това не е нюанс, който обикновено се среща на такива грандиозни събития, но тя го носи със самочувствие, което изисква внимание и уважение. Тази рокля не е обикновено творение.

Цена към момента на прегледа: 193 лв

Евтини летни рокли за сватба Trendyol Evening & Prom Dress

Летните сватби винаги са вълнуващи, но намирането на перфектната рокля може да се окаже предизвикателство. За щастие Trendyol предлага невероятна колекция от евтини летни сватбени рокли. Тези рокли са не само достъпни, но и модерни, което ги прави идеален избор за всяка булка, която иска да направи изявление в големия си ден. Всяка рокля е внимателно проектирана със сложни детайли, които със сигурност ще оставят трайно впечатление.

Цена към момента на прегледа: 71,19 лв

Модерна светлосиня рокля за сватба за гости

Идеалната рокля за сватба като гост е модерната светлосиня рокля VILA. Тази рокля е едноцветна и има кръгло деколте, което осигурява класически и елегантен вид. Роклята има и прозрачни дантелени детайли, които добавят нотка на изтънченост и женственост. Накъсаният подгъв придава на роклята закачлив и кокетен елемент, което я прави идеална за лятна сватба. Закопчаването с цип осигурява удобно и сигурно прилягане, така че лесно да танцувате през цялата нощ.

Цена към момента на прегледа: 137,90 лв

Дълга зелена рокля за сватбата за майката

О, боже мой, дълга зелена рокля на шаферка звучи абсолютно невероятно! Особено с плътния цвят, тесните презрамки и V-образното деколте, то определено ще бъде украшение. И дори не ме карайте да започвам за ватирания подгъв – тези детайли издигат тази рокля на следващото ниво.

Цена към момента на прегледа: 157,90 лв

Бохо рокля за кума с водопадното деколте

Тази прекрасна булчинска рокля Micada е чудесен избор. Благодарение на монохромния си цвят тя е едновременно елегантна и сдържана. Това, което наистина отличава тази рокля обаче, е зашеметяващото й водопадното деколте. Изрязаните части и набраздените плисета по корсажа само допринасят за уникалния ѝ и привличащ вниманието вид. Шевният подгъв и полата придават на роклята пълен, плавен силует, който със сигурност ще накара вашите шаферки да се почувстват така, сякаш се носят във въздуха. И въпреки че е абитуриентска рокля, леката материя означава, че те няма да се чувстват натежали или неудобно през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Розова бохо официална рокля с широка плисирана пола

Ако искате да направите фурор на следващото си официално събитие, вижте тази зашеметяваща розова вечерна рокля в бохо стил с широка плисирана пола. Тази великолепна рокля от рубинен шифон е перфектната комбинация от елегантност и капризност, с меко кръстосано деколте и дълги ръкави, които ще добавят нотка помпозност, като същевременно ще ви позволят да покажете женствената си страна. Широката плисирана пола е ласкателна и удобна, което ви позволява да танцувате със стил през цялата нощ.

Цена към момента на прегледа: 155 лв

Дълга рокля без ръкави, украсена с дантела в горната част

Розовата дантелена рокля Bentley ще ви очарова от пръв поглед. Тази дълга рокля е подходяща за всяко светско или важно събитие.

Цена към момента на прегледа: 271 лв