Дръзка рокля за тийнейджъри

Младите шоугърли с божествени извивки веднага ще се влюбят в по-смелите модели в разнообразни цветове като черно, червено, лилаво и бяло. Секси роклите за младите ще ви удивят със спиращи дъха изрязани части, метални елементи, волани, открити гърбове, дантела и волани отстрани и по гърдите. Женствените бели мини рокли над бюста със смела сребърна бродерия и леко накъдрена пола ще доминират на абитуриентските балове, партитата и купоните. Лилавата камуфлажна рокля с армейски десен също не остава на заден план. Този модел е свеж, спокоен и екстравагантен.

Атрактивната блестяща рокля в духа на дискотеката ще очарова партньорите и преминаващите мъже. Плътната кройка, която показва в пълния им блясък задните части, бедрата и гърдите, е напълно уникална. Тънките каишки, по-откритият гръб, пайетите в комбинация с черно и дизайнът от изкуствена кожа са страхотни. Не забравяйте за асиметричните форми и моделите с едно рамо. Изрезите на гърба и ръкавите са летящи! Моделите с корсет и черните еластични мини рокли с изрязани очички не са лишени от сексапил.

Зимна синя дамска рокля с качулка – идеална с високи ботуши и клини

Дами, случвало ли ви се е да погледнете боровинка и да си помислите: Бих ли искала да изглеждам толкова сочна и сочна като този малък плод посред зима? Е, имате късмет, защото зимните сини Дамски потници с качулка с качулка пристигнаха! Да, това е хапка, но също като този пай с боровинки. Тази рокля с качулка е модният еквивалент на топла прегръдка от полярна мечка – тя е успокояваща и едновременно с това невероятно стилна.

Цена към момента на прегледа: 34,39 лв

Дълга италианска плажна рокля от леко прозрачна зелена материя

Дългата италианска плажна рокля от леко полупрозрачна зелена материя е типичен модел за тези, които ценят не само комфорта, но и луксозния външен вид. Това майсторски изработено изделие въплъщава богатото наследство на традициите на италианския моден дизайн, предлагайки елегантна основа на гардероба, която е идеална както за ежедневни, така и за официални плажни пейзажи.

Цена към момента на прегледа: 39,99 лв

Черна кожена рокля с тънки презрамки

Дами и господа, вижте най-шикозната, странна и секси дреха, която може да украси гардероба ви – черната кожена рокля с тънки презрамки. Това не е неделната рокля на баба ви. Без волани, без дантела, само с чиста, неподправена наглост. Това миниатюрно чудо е създадено за жената, която влиза в стаята и кара всички да се питат “Коя е тази” още преди да си поръча първия коктейл. Тесните презрамки са тънки като търпението ви за хората, които не разбират от мода. Те по-скоро шепнат, отколкото крещят: “Да, изглеждам страхотно. Благодаря, че сте забелязали.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Къса червена официална дамска рокля за сватба

Искате идеалната рокля за сватбата на приятелката си? Разгледайте тази къса червена официална рокля с дантелено деколте, широки презрамки и пола с волани. Тази рокля е олицетворение на елегантност и стил и със сигурност ще накара всеки мъж и жена да застане зад вас на сватбата ви.

Цена към момента на прегледа: 143 лв

Неповторима дамска мини рокля в цвят бордо от изкуствена кожа

Дами, съберете се! Хвърлете поглед върху неповторимите дамски мини рокли в бордо от изкуствена кожа, които са тук, за да променят гардероба ви и (нека бъдем честни) целия ви живот. Повярвайте ми, когато казвам, че когато облечете тази красива дамска рокля, ще бъдете олицетворение на думата “unmissable” – забравете за сливането с фона, вие ще бъдете невероятният централен елемент, за който всички ще говорят.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Евтини сини без презрамки bandeau лятна рокля

Тази евтина синя лятна рокля без презрамки е подходяща за вашата мечтана лятна вечер. Изработена от мека и удобна оребрена плетка, тази мини рокля е перфектната комбинация от комфорт и стил. Мини дължината и прилепналата кройка ласкаят фигурата ви и показват извивките ви на всички правилни места.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Евтини къси розови официални рокли за сватба

Най-новата колекция от евтини къси розови сватбени рокли Koucla е насочена предимно към по-младите момичета. Но дори и да сте по-възрастна и да не се страхувате да бъдете център на вниманието, със сигурност също ще ги харесате. Красивият дизайн и кройката на роклята със сигурност ще ви накарат да изглеждате бляскаво и да се чувствате уверени.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Дамска спортна лятна рокля Desigual

Спортната лятна дамска рокля на Desigual е стилен и удобен избор за всяка модерна дама. Наличен в черен цвят с принтиран десен, моделът Lea е с правилна кройка и закопчаване с цип за лесно носене. Деколтето е кръгло, а презрамките осигуряват сигурно и удобно прилягане. Тази рокля е идеална за тези, които търсят къс, кокетен летен вариант, който лесно може да премине от дневно носене към спорт.

Цена към момента на прегледа: 115 лв

Секси рокля на Koucla в изискана кройка и черно-бяла комбинация

Обличайте красива дамска рокля и никой няма да ви пропусне. Той красиво ще подчертае женствените ви извивки и ще придаде чувственост. Роклята на любимата ви марка Koucla принадлежи на жените! Тази дамска рокля с изисканата си кройка и качествен материал със сигурност ще ви убеди в това.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Дълга черна лятна рокля в оригинална изискана кройка

Падават ли ви удобни и интересни модели? Предпочитате ли дрехи, които имат многофункционално приложение? Искате ли да сте звезда не само на лятно парти или на плажа? Тогава непременно се сдобийте с този атрактивен модел рокля. Дамската трикотажна рокля Trendyol в едноцветен дизайн впечатлява от пръв поглед с много оригиналната си кройка. По същия начин няма да избегнете внимание в него. Те ще допринесат за вашата привлекателност.

Цена към момента на прегледа: 26,39 лв