Дамска рокля със стояща яка

Обичате ли необичайни дрехи? Тогава ще се влюбите от пръв поглед в дамска рокля с яка, която можете да използвате по всяко време. Те могат да бъдат закупени в много размери, цветове и дизайни. Трикотажна зимна рокля със стояща яка може да се носи с гамаши, а екстравагантен модел с разкроена талия може да се носи на абитуриентския бал. Сензация е асиметричната рокля в червено с дълбоко деколте и оригинална стояща яка.

Младите момичета, но също и зрелите жени ще бъдат привлечени от черно-белия модел с горна част от шифон или от роклята без ръкави с пълна дължина и яка. Също толкова интересни са и увитите рокли в червено с очарователно деколте. Екстравагантност и удобство ще откриете в дамската рокля в стил кимоно с изправена яка или в модела с изрязани рамене. Бялата мини рокля с колан на талията и асиметрично деколте може да се носи на работа или на среща.

Лека лятна рокля за плюс размер

Уморени ли сте да се давите в летните горещини, докато се опитвате да изглеждате модерно? Леката лятна рокля плюс размер в стил риза предлага решението! Тази рокля е перфектната комбинация от комфорт и стил, което я прави съществена част от всеки летен гардероб. Яката на ризата и разкрояването отпред добавят нотка елегантност, докато падналите рамене и късите ръкави с прегъната яка ви държат хладно и спокойно.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Сива есенна дамска миди рокля с дълги ръкави и волан

Насладете се на тази сива есенна дамска миди рокля с дълги ръкави и ролка! Тази подчертаваща фигурата красота е най-доброто нещо, което можете да имате в есенния си гардероб! Тя не е просто рокля, а модно изявление. Силуетът, който създават, не е нищо друго освен ласкателен, обгръщайки фигурата ви на всички правилни места, като същевременно осигурява комфорта на любимия ви пуловер.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Свободна синя рокля тип риза Reserved с широка пола

Свободната синя рокля с риза на Reserved е просто перфектна. Изработени от висококачествен органичен памук, те са не само удобни за носене, но и щадящи околната среда. Роклята е с класическа яка и свободни балонни ръкави, което ѝ придава вечен и елегантен вид. Закопчаването с копчета гарантира, че роклята приляга перфектно, а широката пола добавя нотка елегантност към цялостния дизайн.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Дамска рокля от деним с 3/4 ръкав

Денимът е един от основните елементи на модата. Всяка година тя се завръща в различни варианти и вариации, така че е не само вечна, но и все още недокосната. Като тази дънкова рокля с три четвърти ръкави и дължина до средата на бедрото. Той е идеален за ежедневно носене с маратонки, джапанки или ниски ботуши. Можете да ги носите и през есента, и през лятото. От вас зависи с какво ще ги комбинирате. Роклята е с вталена кройка и яка с метално копче на деколтето. Копчетата могат да се оставят отворени по небрежен начин или да се закопчават елегантно до врата.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Къса бежова трикотажна рокля с дълги ръкави

Те ще ви пленят от пръв поглед, както и вие в тях! Те са едновременно елегантни и секси. Те са сигурен залог. Поне една плетена рокля не може да липсва в гардероба ви. Те ще ви накарат да се почувствате истински чувствени, удобни и привлекателни. Благодарение на материала и кройката те няма да излязат от мода. Те са подходящи както за официални, така и за неофициални случаи. Те са просто уникални и същевременно прости. И в това се крие очарованието на този модел.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Черна къса дамска стилна рокля с права и удобна кройка

Дамска черна рокля с колан в семпла, права, удобна и същевременно уникална кройка. Може да се носи самостоятелно или с колан. Роклята с дължина над коляното е изработена от удобна и лека материя.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Трикотажна рокля на Calvin Klein с къса секси дължина и дълги ръкави

Рокля на Calvin Klein Jeans. Модел с права кройка, изработен от гладка, еластична материя. Роклята е с права кройка и дълги ръкави. Модел с висока яка – тюрлюгювеч.

Цена към момента на прегледа: 217 лв

Евтини черни плетени дамски рокли с дълъг ръкав

Дамска черна рокля от рипсено трико с малка стояща яка.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Елегантна рокля с дълги ръкави и волани в модерно бордо

Искате ли елегантен модел на рокля, който да ви кара да се чувствате секси, привлекателна и уверена едновременно? Харесвате ли вечните модели, на които винаги можете да разчитате? Тогава тази изящна кадифена рокля трябва да присъства в гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Удобна черна рокля с дълъг ръкав и джоб тип кенгуру

Предпочитате ли спортно-ежедневния стил? Предпочитате ли вечната мода? Обичате ли черното? Предпочитате ли удобни дрехи? Тогава вярвайте, че тази рокля определено не е за изпускане в гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 106,24 лв