Дамска рокля в зелено

Обичате ли зеления цвят? Подарете на гардероба си елегантни летни рокли и рокли за свободното време в красив и модерен зелен цвят. Определено не пропускайте моделите с изумруден цвят, защото в момента той е на мода. Той е идеален за зелени очи и кафява коса. Той подчертава женствеността и вкуса. За абитуриентския бал добре ще подхожда модел с дантелена горна част и плетена долна част. V-образното деколте, дългите дантелени ръкави и изчистената кройка ще ви гарантират успех.

Зелената дамска рокля с леко деколте, без ръкави и пола до коляното също има своя чар. Горната част е завършена със спираща дъха дантелена вложка. Игривите момичета ще предпочетат зелените модели с къдрава пола и фин етно принт. През лятото и за разходки са подходящи продукти с риза с колан или вратовръзка. В момента са актуални роклите с дълги, прозрачни ръкави. Няма да сбъркате с флорални модели в класически или корсетни стилове. Те ще ви накарат да заблестите!

Тъмнозелена дълга бална рокля с едно рамо

В приглушеното, хипнотизиращо сияние на полилеите се появява тъмнозелено видение. Загадъчна и пленителна дама в дълга бална рокля с едно рамо. Цветът, наситено зелен, толкова дълбок, че сякаш поглъща околната светлина, допринася за мистериозното ѝ обаяние. Това не е нюанс, който обикновено се среща на такива грандиозни събития, но тя го носи със самочувствие, което изисква внимание и уважение. Тази рокля не е обикновено творение.

Цена към момента на прегледа: 193 лв

Лека лятна рокля за плюс размер

Уморени ли сте да се давите в летните горещини, докато се опитвате да изглеждате модерно? Леката лятна рокля плюс размер в стил риза предлага решението! Тази рокля е перфектната комбинация от комфорт и стил, което я прави съществена част от всеки летен гардероб. Яката на ризата и разкрояването отпред добавят нотка елегантност, докато падналите рамене и късите ръкави с прегъната яка ви държат хладно и спокойно.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Неоново зелена лека и ефирна плажна рокля за бански

Когато става въпрос за бански костюми, популярен избор сред модерните жени е неоновозелената лека и ефирна плажна рокля. Тази жизнена част работи едновременно като стилно и функционално плажно облекло. Неоновозеленият цвят внушава ярката и жизнена атмосфера на плажа, а лекият и ефирен дизайн ще ви държи хладно под жаркото слънце. Освен това тя ще добави цветен щрих към снимките ви от плажа, правейки ги по-привлекателни и достойни за Instagram.

Цена към момента на прегледа: 64,99 лв

Секси оранжева дълга плажна рокля

Ооо ла ла, нека поговорим за секси оранжевата дълга плажна рокля, известна още като плажната рокля Лулу. Тази лека красавица е идеална за разходка по брега или за отпиване на напитки край водата вечер. Роклята е изработена с еластична талия, която обгръща всички ваши извивки на правилните места.

Цена към момента на прегледа: 39,99 лв

Евтини дамски коледни рокли без ръкави

Подгответе се за празничната атмосфера с очарователни и евтини дамски коледни рокли без ръкави. Тези къси рокли с вкус са точно това, от което се нуждаете, за да направите модно изявление този празничен сезон, без да се разорявате. Елегантното кръгло деколте придава на роклята изтънчен вид, което я прави идеален тоалет за всяко коледно парти или събиране. Изработена с внимание и прецизност, тази рокля е нещо повече от тоалет; тя е модно изявление, което говори за вашия стил и елегантност. Дизайнът без ръкави я прави универсален избор, който се съчетава добре със сладка жилетка или стилен шал, добавяйки слой топлина през студените зимни вечери.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Дълга италианска плажна рокля от леко прозрачна зелена материя

Дългата италианска плажна рокля от леко полупрозрачна зелена материя е типичен модел за тези, които ценят не само комфорта, но и луксозния външен вид. Това майсторски изработено изделие въплъщава богатото наследство на традициите на италианския моден дизайн, предлагайки елегантна основа на гардероба, която е идеална както за ежедневни, така и за официални плажни пейзажи.

Цена към момента на прегледа: 39,99 лв

Неоново зелена къса спортна рокля за жени на Tommy Hilfiger

Изпитайте истински комфорт и стил с неоново зелената къса спортна рокля на Tommy Hilfiger. Това изделие е с ярък светлозелен цвят и е създадено, за да направи незабавно впечатление. Уникалният нюанс е едновременно привличащ погледа и универсален, което го прави перфектен избор за различни поводи. Роклята е с права кройка, която предлага свободно прилягане, идеално за тези, които искат да съчетаят модата с комфорта.

Цена към момента на прегледа: 293 лв

Дълга зелена рокля за сватбата за майката

О, боже мой, дълга зелена рокля на шаферка звучи абсолютно невероятно! Особено с плътния цвят, тесните презрамки и V-образното деколте, то определено ще бъде украшение. И дори не ме карайте да започвам за ватирания подгъв – тези детайли издигат тази рокля на следващото ниво.

Цена към момента на прегледа: 157,90 лв

Зелена дамска рокля с потник и деколте тип лодка

Тази удобна рокля с деколте тип “лодка” ще се превърне в любимата ви дреха за по-хладното време. Леко вталената талия оформя по-пълни форми. Деколтето тип “лодка” и три четвърти ръкави, стигащи до лактите, визуално издължават силуета. Голямата дължина над бедрата прикрива много недостатъци на тялото. Накратко, всичко е на мястото си, за да обикнете тази рокля и да я превърнете в основна част от гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Модерна рокля в удобна кройка с вечен флорален десен

Обичате ли роклите и искате ли да разширите гардероба си с интересен модел? Искате ли да се сдобиете с привлекателен модел, който да скрие и всички малки недостатъци? Харесвате ли вечната мода? Тогава тази рокля е ваша.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Рокля без ръкави в модерно зелено с ефектна кройка

Зарадвайте се, като се сдобиете с красив модел рокля, който ще оцените не само благодарение на модерната му, непреходна кройка, многостранната му употреба, интересния цветен дизайн и много разумната цена. Ще бъдете благодарни за този модел рокля в гардероба си дори след няколко години. Те са гаранция за успех и удовлетворение. Можете да разчитате на тях по всяко време. Те никога не се предават.

Цена към момента на прегледа: 25 лв

Удобна рокля с флорален десен и дантелени детайли

Вие обичате магията на роклите? Искате ли да получите модел, в който се чувствате привлекателни и комфортно? Обичате ли в гардероба ви да има неща, които впечатляват с уникален дизайн? Искате ли интересен модел? Тогава тази красива рокля с впечатляващ дизайн ще ви допадне. Роклята с щампована мрежа изглежда на пръв поглед като комплект от две части под формата на тениска и пола. Не е така. Това е наистина великолепна рокля.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Едноцветна рокля с къс ръкав и дължина до коляното

Коя рокля ще оцени всеки в гардероба си? Кой модел е удобен по отношение на кройката и материала? За коя част от роклята ще се радвате след няколко години? Това е рокля тип слип в едноцветен цвят. Подходящ е за всички. Тук дори в няколко модни цветови варианта. Кой цвят ще изберете? Роклята тип слип Sahara с модерна и непреходна кройка е задължителна. Роклята тип “слип” е безсмъртна. Те никога няма да излязат от мода. Никога не остарява.

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Модерна дамска рокля със свободна кройка и V-образно деколте

Роклята с джобове в удобна кройка е много удобна и приятна през целия ден. Те са изработени от висококачествен и лек материал. Те са с по-тесни презрамки и V-образно деколте отпред.

Цена към момента на прегледа: 15,49 лв

Модерна рокля в цвят каки в семпла и удобна кройка

Роклята Free Life на ONLY е удобна, стилна и неподвластна на времето. Благодарение на кройката и качествения материал. Лятната рокля в цвят каки е с къси паднали ръкави. Кръглото деколте с декоративен кант допринася за привлекателността на модела.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

Къса зелена рокля в размер плюс

Дамската рокля с тениска в зелено е удобна, модерна, неподвластна на времето. Тя е с кръгло деколте, къси ръкави и права кройка. Той е удобен за носене през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Тъмнозелена рокля в асиметрична обтекаема кройка

Наблюдавате ли качествени продукти? Предпочитате ли качеството пред количеството в гардероба си? Харесвате ли модели, които се отличават със своето качество и благодарение на това са практически безсмъртни? Не сте ли толкова богати, че да си купувате евтини дрехи? Поне една качествена рокля е задължителна част от женския гардероб. Тук в оригинална и ефектна кройка.

Цена към момента на прегледа: 152 лв