Вечерна рокля с дължина до коляното

Не всички дами искат да покажат краката си и предпочитат да носят рокли до коляното в обществото, което определено е най-популярната дължина. Ако искате да сте напълно елегантни, предпочитайте корсетни модели с пола тип “А” с приятна драперия и метален нюанс. Определено изберете и дантелена рокля с дължина до коляното в тюркоазено. Ще изглеждате като принцеса. Черните модели с изтънчено деколте, набрани ръкави и набрана пола ще привлекат любопитните погледи на всички участници, както и черната пелерина с прозрачен материал над бюста.

Вечерната рокля в бяло с черна дантела на талията ще остави страхотно впечатление. Простите модели с блясък и роклята с плисирана горна част също са хит. Когато желаете да изглеждате по-въздействащо, акцентирайте върху нея с декоративна катарама, за да изтъните още повече талията си. По-смелите дами трябва да заложат на червени корсети с по-дълъг гръб, които се отличават с волани. Независимо дали искате да си купите рокля до коляното за компания с дълъг или къс ръкав, открит гръб, дантела или богата украса, премерете правилно своите предимства!

Синя официална рокля с плисирана пола за сватбата на майката

Излизате ли на сватбата на сина или дъщеря си? Чудите се какво да облечете? Представяме ви рокля NUMOCO с плисирана пола. Тази красива синя официална рокля е с кръгло деколте, къси ръкави и пришит цип за удобно прилягане. Плисираната долна част на роклята и прикрепеният колан ѝ придават интересен леко ретро дизайн.

Цена към момента на прегледа: 102,39 лв

Къса рокля за шаферки с дантела, украсена с блестящи пайети

Погледнете, имаме къса рокля с дантела и блестящи пайети. Тази рокля е идеална за романтична сватба или нощ в града. Тя е винтидж розова с едноцветен десен, което означава, че няма да влезе в конфликт с декора по никакъв начин. А всички знаем, че това е важно. А сега да поговорим за апликациите. Имаме дантела и няколко пайети. Точно така, казах пайети. Не бъркайте това с палети. Тези пайети са за блещукане като диско топки. Роклята има и крилати ръкави, което означава, че можете да отлетите, ако сватбата стане твърде скучна. Просто се шегувам! Не го правете.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Лилава дантелена официална рокля за сватба големи размери

Едноцветният дизайн и плавната материя допълват извивките, а кръглото деколте и половинките ръкави осигуряват покритие, без да правят компромис със стила. Роклята е с изрязани части, плисета и разкроена кройка за допълнителни детайли, а закопчаването на врата и копчетата осигуряват сигурно прилягане. Леко прозрачната дантела добавя нотка романтика към цялостната визия, което прави роклята идеална за всеки официален повод.

Цена към момента на прегледа: 200 лв

Oфициална отслабване рокля големи размери

Ако сте с размер плюс и търсите зашеметяваща вечерна рокля, не търсете повече от тази модерна тъмносиня рокля. Със своя едноцветен цвят и акценти от кристали тази рокля със сигурност ще завърти главите ви. Не се страхувайте от прозрачността – тази рокля е напълно непрозрачна. Късите ръкави и реглан ръкавите осигуряват удобно прилягане, а обточването допринася за елегантността на роклята.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Рокля с вечен кариран десен, завършващ с волан

Те са чисто женски елемент. Те могат да добавят увереност. Дрехи, с които всяка жена е привлекателна за мъжете и се чувства по-добре. Предимството е, че благодарение на този практичен модел бързо създавате перфектното облекло. Рокля, която е подходяща за работа и компания. Ценна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 16,64 лв

Рокля в оранжево с паднали рамене, украсена с колан

Роклята с падащи рамене Eco Aware в оранжево привлича погледите от пръв поглед. Модерната рокля с колан е изработена от висококачествен памучен материал. Подходяща е както за официални, така и за ежедневни поводи.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Модерна рокля без ръкави над коляното с кройка на риза

Роклята без ръкави с дължина до коляното е подходяща практика за всеки повод. Тя е с цяла предна платка с копчета, яка на врата и колан. Те са изработени от удобен и висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 25 лв

Дамска вечерна рокля без ръкави с дантела

Дамската официална рокля NUMOCO 321 е без ръкави. Горната част е от дантела, а закопчаването е с цип. Долната част се състои от пола с волани. Роклята е с V-образно деколте.

Цена към момента на прегледа: 82,44 лв

Плетена рокля с дълги ръкави и декоративни копчета

Очарователната рокля с разкроена кройка и топла плетка е един от най-шикозните модели за сезона! Елегантна разкроена кройка. Кръгло деколте. Дълги ръкави. 3 копчета в горната част на торса с вид на рог. Долна част на торса от оребрена плетка. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Бежова флорална мини рокля със съблазнително деколте

Привличате ли се по изискани елементи, които същевременно са удобни? Предпочитате ли модели, които определено не са безвкусни? Искате ли да разширите гардероба си с шикозен модел, който никога не излиза от мода и ви кара да блестите и заслепявате всеки път?

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Плетена рокля с дълги ръкави и секси разрез отпред

Разширете гардероба си с този много елегантен и секси модел рокля. Впечатление от пръв поглед. Това ще увеличи съблазнителността. В същото време те са удобни за тялото. Може да се избере за много поводи. Те могат да се използват практически през цялата година.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Модерна рокля в удобна кройка с вечен флорален десен

Обичате ли роклите и искате ли да разширите гардероба си с интересен модел? Искате ли да се сдобиете с привлекателен модел, който да скрие и всички малки недостатъци? Харесвате ли вечната мода? Тогава тази рокля е ваша.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Лятна рокля с флорален принт и дантела на гърба

Как да се насладите на лятото още по-добре? Просто. Закупувайки тази красива рокля, която ще ви зарадва както с дизайн, така и с цена. Време е да се зарадвате и да направите не един летен сезон по-приятен. Дамската рокля с флорален десен на Trendyol е с модерна и непреходна кройка. Той е изработен от удобен, висококачествен и ефирен материал. Благодарение на това той е лесен за носене и осигурява комфорт дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 22,39 лв

Луксозна дамска рокля над коляното с флорален десен

Женската рокля Lanti Suk153 ще ви очарова от пръв поглед. Роклята е изработена в неподвластен на времето модел и е сигурен залог. Флоралната рокля с дължина над коляното и интегрирана талия с шнур е прекрасна част от гардероба ви. Изработена е от удобна и ефирна материя.

Цена към момента на прегледа: 110,39 лв

Флорална рокля с V-образно деколте и дълги ръкави

Роклята с V-образно деколте и дълги ръкави е модерна, непреходна и много удобна. Роклята е с размер малко над коляното и е удобна за носене през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 13,57 лв

Елегантна рокля, изработена от приятен ефирен материал с волани

Има творби, които ще ви пленят от пръв поглед и вие ще бъдете в тях. Тази прекрасна рокля определено е една от тях. Ако харесвате непреходните модели, които ви карат да блестите на работното място и в обществото, тази рокля е за вас. Мини роклята е изработена от висококачествен, ефирен и удобен материал. Комфортът се повишава от удобната кройка. Късата дължина го прави едновременно секси.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Рокля без ръкави в модерно зелено с ефектна кройка

Зарадвайте се, като се сдобиете с красив модел рокля, който ще оцените не само благодарение на модерната му, непреходна кройка, многостранната му употреба, интересния цветен дизайн и много разумната цена. Ще бъдете благодарни за този модел рокля в гардероба си дори след няколко години. Те са гаранция за успех и удовлетворение. Можете да разчитате на тях по всяко време. Те никога не се предават.

Цена към момента на прегледа: 25 лв

Елегантна рокля в пастелно розово с копринена подплата

Придайте на лятото си повече красота. Подарете си качествена дреха, която ще направи лятото ви комфортно. Модел, на който винаги можете да разчитате. Той не само ще направи добра компания в обществото, но и е чудесно облекло за градинско парти, семейно тържество. Една рокля, на която наистина не можете да откажете. Тази рокля в красива кройка и цветен нюанс на розовото ще Ви заплени и можете да разчитате на този модел да Ви заслепи и да заблести.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Рокля Babydoll с квадратно деколте, украсено с волан

Всяко момиче и жена ще се радва да се сдобие с хубава дреха за гардероба си, която благодарение на качеството и удобната кройка няма да е твърде гореща в гардероба, защото може да се носи почти по всеки повод. И още повече, когато такъв шикозен модел все още заслепява с много достъпна цена. Ето една за всички. Модерен, уникален. Тя ще зарадва вас и портфейла ви. Време е да си доставите удоволствие.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Облечена рокля с прорези на раменете в пастелен цвят

Падават ли ви елегантни модели, които са и оригинални? Искате сдържан модел, който впечатлява с изискана кройка? Тогава тази рокля е задължителна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 115 лв

Елегантна дамска рокля с принт

Искате ли да имате интересен елемент в гардероба си? Търсите ли рокля, която просто ще ви очарова и няма да излезе от мода? Харесвате ли рокли с атрактивна кройка? Искате ли модел, който определено ще ви накара да се чувствате по-добре, по-привлекателни, по-уверени и ще подчертае сексапилните ви извивки?

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Дамска елегантна модерна рокля NUMOCO SCARLETT

Роклята NUMOCO SCARLETT в забележителен розов цвят е модерна, елегантна и неподвластна на времето. Отпред има V-образно деколте. Тя е без ръкави и има декоративен колан на талията. Има закопчаване с цип на гърба.

Цена към момента на прегледа: 82,44 лв

Памучна едноцветна рокля в удобна и непреходна кройка

Дамската едноцветна рокля в спортна кройка 189-10 Numoco е модерна, неподвластна на времето, удобна. Това се постига благодарение на висококачествения памучен материал. Роклята е с кръгло деколте, 2 удобни странични джоба и шнур на талията.

Цена към момента на прегледа: 82 лв

Удобна рокля с флорален десен и дантелени детайли

Вие обичате магията на роклите? Искате ли да получите модел, в който се чувствате привлекателни и комфортно? Обичате ли в гардероба ви да има неща, които впечатляват с уникален дизайн? Искате ли интересен модел? Тогава тази красива рокля с впечатляващ дизайн ще ви допадне. Роклята с щампована мрежа изглежда на пръв поглед като комплект от две части под формата на тениска и пола. Не е така. Това е наистина великолепна рокля.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

1 2