Бяла лятна рокля

Желаете ли да имате елегантен модел на принцеса, който да привлече вниманието на много мъже? Заложете на бяла лятна рокля. Бялото е символ на женственост, деликатност и чистота. Искате ли да бъдете такива? Носете модерни елементи, с които веднага ще заслепите противоположния пол и себе си. Младите момичета ще бъдат неотразими в къси рокли с деликатни бродерии и огромно деколте тип лодка, което разкрива раменете. Класическите модели никога не разочароват, затова предпочитайте бели продукти без презрамки в къси и дълги модели.

Не забравяйте семплата бяла лятна рокля за работа с леко деколте и къси ръкави. Никой не иска да бъде ненужно провокативен на работното място. Разбира се, носете малки украшения, като кристали, пайети и бродерии. Белите летни рокли могат да бъдат освежени с нежни флорални мотиви. Тези модели се харесват както на по-възрастните дами, така и на вечните романтици. За градинско парти изберете атрактивна бяла лятна рокля с двойна подплата и подчертана талия. Белите продукти несъмнено са кралиците на плажа, така че се забавлявайте и останете себе си.

Елегантна сватбена рокля за майчинство в бяла дантела

Съвършена комбинация от елегантност и изтънченост, тази бяла дантелена сватбена рокля за бременни е еквивалент на супергероиня в света на булчинската мода. Това не е просто рокля. Тя е изявление, което крещи “Да, аз съм бременна и да, все още изглеждам страхотно!”. Естественото бяло, чисто и сияйно като любовта ви към нероденото дете, допълва масивния модел с деликатността на лебед върху спокойно езеро.

Цена към момента на прегледа: 163 лв

Дантелена сватбена макси рокля на принцесата

Представете си сватбена рокля, и то не каква да е, а дантелена сватбена рокля тип “принцеса”, специално създадена за жени с размер плюс. Тази рокля не е просто рокля, а изявление, декларация за любов и отдаденост и символ на уникалната женска красота. Това божествено творение е олицетворение на романтиката и се отличава с издължен гръб, който придава допълнителна елегантност и блясък. Безкрайното преплитане на плата създава впечатление за ходещо произведение на изкуството и кара главите да се обръщат в почуда и възхищение.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Дълга бяла романтична лятна макси рокля

Открийте красотата на този сезон в зашеметяваща дълга бяла романтична лятна рокля, създадена специално за размер плюс. Романтичната дълга рокля е с регулируемо деколте, вкусно украсено с широки еластични волани и деликатно макраме, което осигурява не само комфорт, но и нотка елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 121 лв

Евтини летни рокли за сватба Trendyol Evening & Prom Dress

Летните сватби винаги са вълнуващи, но намирането на перфектната рокля може да се окаже предизвикателство. За щастие Trendyol предлага невероятна колекция от евтини летни сватбени рокли. Тези рокли са не само достъпни, но и модерни, което ги прави идеален избор за всяка булка, която иска да направи изявление в големия си ден. Всяка рокля е внимателно проектирана със сложни детайли, които със сигурност ще оставят трайно впечатление.

Цена към момента на прегледа: 71,19 лв

Плажна рокля бяла риза и блестяща бродерия

Плажната рокля Romina е олицетворение на елегантност и комфорт, перфектната комбинация за горещите летни дни. Роклята е проектирана като плажна рокля с бяла риза – абсолютна класика, на която е придаден модерен привкус благодарение на блестящата бродерия. Сложният модел на бродерията е украсен с блестяща нишка, която придава блясък на иначе семплия дизайн.

Цена към момента на прегледа: 212 лв

Бяла рокля с риза и колан Reserved

Но, добре, няма как да не сте стилни с бяла рокля с риза и колан Reserved! Всичко това е много шик, нали? Класическа яка, къси ръкави с навити маншети, два предни джоба – и да не забравяме мини дължината. Защото нищо не казва “Аз съм наистина модерен”. А детайлите! Изработката! Коланът! О, коланът! Той не е просто обикновен аксесоар, не. Той е запазен! Той е върховният символ на статус и лукс. Знаете ли какво казват: “По колана можеш да разбереш много за един мъж.” И как го казват?

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Бяла мрежеста плажна туника изрязана плажна роба

Плажната туника Anabel е просто великолепна. С кройка от бяла мрежа и перфорирана дантелена материя, тя е ефирна и удобна за носене, като позволява на въздуха да се движи, докато ви обгръща. Плажната туника е проектирана като роба кимоно, за да ви обгръща удобно, и е създадена за ден на слънце. Връзката с панделка на талията придава стил и гарантира перфектно прилягане за всички типове тяло. Бялата мрежеста плажна туника, скроена като плажен халат, е универсална дреха, която може да се носи върху бански костюм.

Цена към момента на прегледа: 100,99 лв

Тъмнорозова дамска рокля с щампа с миди дължина

Тъмнорозовата миди рокля с отпечатани букви се отличава с дизайн и качество на материала. Тя е с раирано деколте, декоративен принт, 3/4 прозрачни ръкави, завършващи с ластик, еластична талия и закопчаване с връзки, лека, мека материя.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Дамска рокля в модерен десен на точки с колан

Привличате ли модни, но удобни модели? Предпочитате ли практични и вечни модели в гардероба си? Търсите ли интересни рокли, с които ще блестите дори след няколко години и никога няма да ви омръзнат? Тогава те са очевидният избор за вас. Ефективен модел, който ще съживи гардероба ви и ще освежи облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 64,59 лв

Модерна дамска рокля на райета

Дамска рокля от колекцията на Trendyol с мини дължина. Предимството на модела е удобната свободна кройка, приятната лека материя. Памучната рокля с мини дължина е удобна и секси дреха.

Цена към момента на прегледа: 25,59 лв

Флорална рокля с къса дължина и прорези за ръце

Дамската рокля AWAMA с модерен и непреходен флорален принт ще ви очарова от пръв поглед. Роклята с изискана кройка е изработена от висококачествена, приятна и ефирна материя.

Цена към момента на прегледа: 91,19 лв