Булчинска рокля голям размер

Елегантна сватбена рокля за майчинство в бяла дантела

Съвършена комбинация от елегантност и изтънченост, тази бяла дантелена сватбена рокля за бременни е еквивалент на супергероиня в света на булчинската мода. Това не е просто рокля. Тя е изявление, което крещи “Да, аз съм бременна и да, все още изглеждам страхотно!”. Естественото бяло, чисто и сияйно като любовта ви към нероденото дете, допълва масивния модел с деликатността на лебед върху спокойно езеро.

Цена към момента на прегледа: 163 лв

Дантелена сватбена макси рокля на принцесата

Представете си сватбена рокля, и то не каква да е, а дантелена сватбена рокля тип “принцеса”, специално създадена за жени с размер плюс. Тази рокля не е просто рокля, а изявление, декларация за любов и отдаденост и символ на уникалната женска красота. Това божествено творение е олицетворение на романтиката и се отличава с издължен гръб, който придава допълнителна елегантност и блясък. Безкрайното преплитане на плата създава впечатление за ходещо произведение на изкуството и кара главите да се обръщат в почуда и възхищение.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Лилава дантелена официална рокля за сватба големи размери

Едноцветният дизайн и плавната материя допълват извивките, а кръглото деколте и половинките ръкави осигуряват покритие, без да правят компромис със стила. Роклята е с изрязани части, плисета и разкроена кройка за допълнителни детайли, а закопчаването на врата и копчетата осигуряват сигурно прилягане. Леко прозрачната дантела добавя нотка романтика към цялостната визия, което прави роклята идеална за всеки официален повод.

Цена към момента на прегледа: 200 лв

Светлолилава рокля в романтична кройка с десен на точки

Най-малко един качествен модел рокля не бива да липсва в гардероба на никоя жена. Накратко, качество, което никога не излиза от мода. Тук ще намерите красиви модерни рокли, които са любов от пръв поглед. Те са безсмъртни, както благодарение на качествения материал, така и на кройката. Роклята с модерна и удобна миди дължина е задължителна.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Бежова флорална мини рокля със съблазнително деколте

Привличате ли се по изискани елементи, които същевременно са удобни? Предпочитате ли модели, които определено не са безвкусни? Искате ли да разширите гардероба си с шикозен модел, който никога не излиза от мода и ви кара да блестите и заслепявате всеки път?

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Къса дамска рокля в ефектна кройка и цвят

Тази дамска рокля с V-образно деколте и къси ръкави с волани впечатлява с цвета и кройката си. Роклята е изработена от ефирна, приятна и висококачествена материя.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Лятна рокля с флорален принт и дантела на гърба

Как да се насладите на лятото още по-добре? Просто. Закупувайки тази красива рокля, която ще ви зарадва както с дизайн, така и с цена. Време е да се зарадвате и да направите не един летен сезон по-приятен. Дамската рокля с флорален десен на Trendyol е с модерна и непреходна кройка. Той е изработен от удобен, висококачествен и ефирен материал. Благодарение на това той е лесен за носене и осигурява комфорт дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 22,39 лв

Луксозна дамска рокля над коляното с флорален десен

Женската рокля Lanti Suk153 ще ви очарова от пръв поглед. Роклята е изработена в неподвластен на времето модел и е сигурен залог. Флоралната рокля с дължина над коляното и интегрирана талия с шнур е прекрасна част от гардероба ви. Изработена е от удобна и ефирна материя.

Цена към момента на прегледа: 110,39 лв

Елегантна рокля в пастелно розово с копринена подплата

Придайте на лятото си повече красота. Подарете си качествена дреха, която ще направи лятото ви комфортно. Модел, на който винаги можете да разчитате. Той не само ще направи добра компания в обществото, но и е чудесно облекло за градинско парти, семейно тържество. Една рокля, на която наистина не можете да откажете. Тази рокля в красива кройка и цветен нюанс на розовото ще Ви заплени и можете да разчитате на този модел да Ви заслепи и да заблести.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Флорална рокля с къса дължина и прорези за ръце

Дамската рокля AWAMA с модерен и непреходен флорален принт ще ви очарова от пръв поглед. Роклята с изискана кройка е изработена от висококачествена, приятна и ефирна материя.

Цена към момента на прегледа: 91,19 лв

Едноцветна рокля с дължина до коляното и подвижни презрамки

Най-красивите модели, които карат всеки да се чувства секси, удобно и уверено. Ако все още не сте открили подходящата за вас рокля, която ще ви направи само най-добрата услуга не само през летния сезон, тогава не търсете повече. Защото те са тук. Удобно. Модерно. Безвремие. Накратко, уникална.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Елегантна рокля с миди дължина и ръкави тип камбанка

Не разполагате ли с рокля в гардероба си, която може да се използва за почти всеки повод? Харесвате ли интересни, неподвластни на времето модели? Предпочитате ли оригиналността? Все още ли не сте открили рокля, която пленява с уникална кройка и в същото време предлага комфорт? Дами, тогава вярвайте, че искате и просто трябва да имате тази рокля в гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Тъмнозелена рокля в асиметрична обтекаема кройка

Наблюдавате ли качествени продукти? Предпочитате ли качеството пред количеството в гардероба си? Харесвате ли модели, които се отличават със своето качество и благодарение на това са практически безсмъртни? Не сте ли толкова богати, че да си купувате евтини дрехи? Поне една качествена рокля е задължителна част от женския гардероб. Тук в оригинална и ефектна кройка.

Цена към момента на прегледа: 152 лв