Абитуриентски рокли големи размери

Януарските и февруарските дни принадлежат на балове и важни социални събития. Как да се обличате за тях, ако имате няколко излишни килограма? Не забравяйте, че ключът към успеха е простотата и правилните измервания. Никога не купувайте по-голям номер или модели с къдрички, защото ще добавите още няколко килограма. За дамите с по-големи гърди са подходящи модели с по-дълбоко деколте. Имате ли проблеми с подут корем? Предпочитате рокля с набрано коремче! Избирайте между дантелени, гладки, блестящи, дълги и къси модели в много размери!

Кралицата на абитуриентските балове със сигурност е черна с украшения, но също така и бордо червена, бензинова, бяла, староророзова, лилава, ментова и сребърна. Размери 44 – 54 са напълно налични в най-добрите магазини! Сред постоянните модели са дългите до земята с дантелени върхове и пристегнати талии. Това е единственият начин за визуално издължаване на фигурата и сваляне на излишните килограми. Вечерните рокли с цяла дължина и асиметрично деколте са подходящи за фигурата.

Дантелена сватбена макси рокля на принцесата

Представете си сватбена рокля, и то не каква да е, а дантелена сватбена рокля тип “принцеса”, специално създадена за жени с размер плюс. Тази рокля не е просто рокля, а изявление, декларация за любов и отдаденост и символ на уникалната женска красота. Това божествено творение е олицетворение на романтиката и се отличава с издължен гръб, който придава допълнителна елегантност и блясък. Безкрайното преплитане на плата създава впечатление за ходещо произведение на изкуството и кара главите да се обръщат в почуда и възхищение.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Модерна светлосиня рокля за сватба за гости

Идеалната рокля за сватба като гост е модерната светлосиня рокля VILA. Тази рокля е едноцветна и има кръгло деколте, което осигурява класически и елегантен вид. Роклята има и прозрачни дантелени детайли, които добавят нотка на изтънченост и женственост. Накъсаният подгъв придава на роклята закачлив и кокетен елемент, което я прави идеална за лятна сватба. Закопчаването с цип осигурява удобно и сигурно прилягане, така че лесно да танцувате през цялата нощ.

Цена към момента на прегледа: 137,90 лв

Лилава дантелена официална рокля за сватба големи размери

Едноцветният дизайн и плавната материя допълват извивките, а кръглото деколте и половинките ръкави осигуряват покритие, без да правят компромис със стила. Роклята е с изрязани части, плисета и разкроена кройка за допълнителни детайли, а закопчаването на врата и копчетата осигуряват сигурно прилягане. Леко прозрачната дантела добавя нотка романтика към цялостната визия, което прави роклята идеална за всеки официален повод.

Цена към момента на прегледа: 200 лв

Елегантна рокля в пастелно розово с копринена подплата

Придайте на лятото си повече красота. Подарете си качествена дреха, която ще направи лятото ви комфортно. Модел, на който винаги можете да разчитате. Той не само ще направи добра компания в обществото, но и е чудесно облекло за градинско парти, семейно тържество. Една рокля, на която наистина не можете да откажете. Тази рокля в красива кройка и цветен нюанс на розовото ще Ви заплени и можете да разчитате на този модел да Ви заслепи и да заблести.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Дълга рокля без ръкави, украсена с дантела в горната част

Розовата дантелена рокля Bentley ще ви очарова от пръв поглед. Тази дълга рокля е подходяща за всяко светско или важно събитие.

Цена към момента на прегледа: 271 лв